210 93.18.881, Κιν: 6945 89.56.89, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΜΑΝΤΖΑΣ, ΙΑΤΡΟΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ, ΟΜΗΡΟΥ 53 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Στην σημερινή εποχή το θέμα του σωματικού βάρους, έχει καταστεί ένα από τα μείζονα ζητήματα του δυτικού τρόπου ζωής. Πολλοί άνθρωποι, παλεύουν από μικρή ηλικία για να διατηρήσουν ένα φυσιολογικό βάρος ανάλογα με το ύψος τους και την ηλικία τους.Οι κλασσικές δίαιτες καθώς και η σωματική άσκηση αποτελούν σίγουρα στηρίγματα για την μείωση του βάρους, όμως πολλές φορές κουράζουν και απογοητεύουν, με αποτέλεσμα πολλά άτομα να εγκαταλείπουν την προσπάθεια τους.

Η παθολογία στις περισσότερες των περιπτώσεων ακόμα και της παχυσαρκίας είναι σε γενικές γραμμές νευρολογικής φύσεως, μεταβολικής καθώς και ψυχολογική.

Ο βιοσυντονισμός μπορεί να βοηθήσει σε λελογισμένο πλαίσιο την σταδιακή μείωση βάρους, χωρίς ακρότητες , στερήσεις και υπερβολές. Με τη μέθοδο αυτή μπορούμε να δούμε απώλεια σταδιακή κάθε μήνα ανάλογα τον τύπο του καθε άνθρωπου και το ιατρικό ιστορικό του, καθώς και τα προσωπικά του δεδομένα, που βγαίνουν απο το σκανάρισμα με το μηχάνημα. Μαζί σπουδαίο ρόλο παίζει και το τεστ δυσανεξίας, όπου διαπιστώνεται
ποιές τροφές δεν ταιριάζει να καταναλώνει το εκάστοτε ατόμο, βελτιώνοντας έτσι τον μεταβολισμό του, κάνοντας καλύτερες καύσεις, έχοντας καλύτερη κινητικότητα έντερου μειώνοντας τις τοξίνες καθώς και τις ζυμώσεις που γίνονται μέσα σε αυτό.

Ο Δείκτης Μάζας Σώματος είναι ενδεικτικός και αρκετά χρήσιμος, και δίνεται στον καθένα  μαζί με τη γνωμάτευση του διαγνωστικόυ τεστ(ph test),το τεστ δυσανεξιας,καθως και την βοηθεια με την μεθοδο του βιοσυντονισμου. Εξυπακούεται ότι η ηπια άσκηση και κίνηση, η κατανάλωση τροφών με περισσότερες φυτικές ίνες ,η συχνη καταναλωση νερου καθώς και η αποφυγή έντονα λιπαρών και με ζάχαρη τροφών, θα βοηθήσει στην πιο εύκολη
απώλεια βάρους χωρίς στερησεις ιδιαίτερες και καταναγκασμό.